Nieuw: de be-insured app

Op 1 oktober gaat onze be-insured app online en daar zijn we heel trots op!

 

Wat staat erop?

Met deze app kunt u heel eenvoudig wijzigingen doorgeven, schades melden en zelfs nieuwe verzekeringen afsluiten. Op de app vindt u verder ook meer informatie over be-insured en het team, alle SOS-nummers van de verschillende verzekeringsmaatschappijen staan erop en u vindt er (binnenkort) verzekeringskaarten die kort en bondig vertellen waar welke verzekering dekking voor biedt.

Zorgverzekering

Ook de zorgverzekeringen hebben plek gekregen op de app. U kunt er direct inloggen op de account van uw eigen zorgverzekering. Ook extra informatie, zoals vergoedingenwijzers en informatie over zorgtoeslag staat erop.
In het overstapseizoen kunt u zorgverzekeringen vergelijken via een handige tool en deze ook direct afsluiten. Uw oude verzekering wordt dan automatisch beëindigd.

Wat vindt u?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *