Brommer of scooterverzekering

scooterverzekering

Iedereen die een brommer of scooter koopt is verplicht om tenminste een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die u bij een ongeval aan een ander en zijn/haar spullen toebrengt. Zo kunt u met een gerust hart de weg op. Er zijn verschillende aanbieders van verzekeringen. Wat voor u de beste brommerverzekering of scooterverzekering is, hangt af van bijvoorbeeld merk, bouwjaar, huidige cataloguswaarde en het aantal schadevrije jaren.

Mogelijke verzekeringen

U kunt zelf uw brommer of scooterverzekering samen stellen op basis van uw persoonlijke wensen en situatie. U kunt kiezen uit alleen WA, maar u kunt de brommer of scooter ook aanvullend verzekeren tegen diefstal en/of aanrijding. Voor extra zekerheid kunt u de bromfietsverzekering eenvoudig uitbreiden met meerdere aanvullende dekkingen. Doordat uzelf uw scooterverzekering samenstelt, betaalt u alleen voor de verzekering die u nodig hebt.

Een verzekering afsluiten is snel te regelen. Na het invullen van een aantal vragen ziet u direct wat voor u de drie beste verzekeringen zijn. Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews