Golfverzekering

Verzeker uw kostbare golfuitrusting

Bent u vaak op de golfbaan te vinden? Denk dan aan onze speciale Golfverzekering. Dan is uw kostbare uitrusting overal ter wereld verzekerd.

Uw complete golfuitrusting verzekerd

Golfclubs, golftas, golfparaplu, golfschoenen, golfhandschoenen, golfregenkleding en golfkarretje. Als u graag en vaak golft, heeft u al snel een complete uitrusting bij elkaar. Al deze spullen zijn verzekerd met de Golfverzekering. Tegen schade én diefstal.

Ook voor uw hele gezin

Gaat u regelmatig de baan op met uw gezinsleden? Verzeker dan ook de golfuitrusting van uw partner of kinderen. Dat kan op dezelfde golfpolis én tegen een voordelige premie. Met één medegolfer in het gezin bent u per persoon al goedkoper uit dan met een individuele verzekering.

Wat is verzekerd?

  • Bij verlies of diefstal krijgt u de eerste 5 jaar de nieuwwaarde van uw golfset uitgekeerd.
  • Kleding die u tijdens het golfen in het clubhuis achterlaat is verzekerd.
  • Een hole-in-one wordt beloond met een ‘schade-uitkering’ van € 250,-. Dat scheelt weer in de kosten van een rondje!
  • Waar u ook gaat spelen, op uw homecourse in Nederland of op een course in het buitenland, de Golfverzekering is altijd van kracht.

Wat kost het de golfverzekering?

De scherpe premie is gebaseerd op het aankoopbedrag van uw golfset. Bij een bedrag van € 1.000,- heeft u al voor € 22,50 per jaar* een complete Golfverzekering. Ook is het mogelijk alle gezinsleden op één polis te verzekeren. Dat kan al vanaf € 42,50 per jaar*.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Direct aanvragen kan ook via onderstaand formulier.

Aanvraag formulier
Voorwaarden
*bedragen zijn exclusief 21% assurantiebelasting