Woonpakketverzekering

woonpakketverzekeringHeeft u een eigen woning en wilt u deze verzekeren? Dan kunt u hiervoor een opstalverzekering afsluiten. Daarnaast heeft u voor de inboedel in de woning vaak een inboedelverzekering nodig. U kunt ervoor kiezen deze verzekeringen apart af te sluiten, maar u kunt ze ook combineren in een zogenoemde woonpakketverzekering.

Een woonpakketverzekering wil zeggen dat u bij één en dezelfde verzekeraar zowel uw opstal- als uw inboedelverzekering afsluit in één pakket. Bij veel verzekeraars kunt u aan dat pakket ook een aansprakelijkheidsverzekering en een rechtsbijstandverzekering toevoegen.

Woonpakketverzekering: voor- en nadelen
Het afsluiten van een woonpakketverzekering kan handig zijn, omdat u dan alle verzekeringen bij dezelfde verzekeraar heeft lopen. Dit is gemakkelijker voor uw eigen administratie. Daarnaast krijgt u bij een verzekeraar vaak korting als u meerdere verzekeringen bij hen afsluit.

Ook als u schade hebt waarbij zowel uw inboedel als uw woning zelf beschadigd raakt, is het prettig als u beide verzekeringen bij dezelfde aanbieder heeft lopen. U hoeft dan namelijk niet zelf uit te zoeken wat u bij welke verzekering moet claimen.

Een verzekering afsluiten is snel te regelen, maar hoe weet u zeker dat u de goede keuze maakt? Na het invullen van een aantal vragen ziet u direct wat voor u de drie beste verzekeringen zijn. Bij het afsluiten van uw verzekering moet u bedenken welke dekking en aanvullende verzekeringen u wilt. Heeft u hierover advies nodig, of wilt u meer informatie en/of hulp bij het opzeggen van uw oude verzekering? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Premieberekening en/of Aanvragen

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 2 reviews
by Torval on be-insured

snel en adequate verzorging van mijn vragen en wensen voor ook nog eens een goede prijs! Top!

by Dick Arts on be-insured

Ik ben zeer tevreden over service-verlening van be-insured. Advies is duidelijk en men heeft naar de voor mij gunstigste voorwaarden gezocht. Kortom, een pluim!