Zorgverzekering

Past uw zorgverzekering goed bij U?

ZorgverzekeringDe komende periode kunt u weer overstappen met uw zorgverzekering. Ieder jaar weer levert dit in veel huishoudens keuzestress op. Dat is  niet nodig!

De ervaren medewerkers van be-insured kennen alle verzekeringen en kunnen precies inschatten welke verzekering voor het beste is. Niet alleen financieel, maar juist ook op inhoud!

Mocht u twijfelen of uw zorgverzekering bij u past, neem dan contact met ons op. Wij checken GRATIS uw polis en brengen een objectief advies uit. Indien gewenst zoeken wij de beste verzekering voor uw situatie en helpen we u met overstappen.

contact

Hoe werkt de zorg in Nederland?

In Nederland wordt de zorg uit verschillende potjes betaald. De zorgverzekering, waarvan de basisverzekering voor iedereen verplicht is, is één van deze potjes. Daarnaast zijn er aanvullende verzekeringen en betaalt de overheid een deel. Langdurige zorg wordt betaald uit de WLZ, de Wet Langdurige Zorg (voorheen AWBZ).

Bij het afsluiten van een verzekering zijn veel mensen op zoek naar een goede vergoeding voor bijvoorbeeld tandartskosten, fysiotherapie of orthodontie, brillen en/of contactlenzen. Maar ook specifieke wensen voor mensen met reuma, psychische klachten of diabetes.

Uit onderzoek door patientenfederatie NPFC en de Consumentenbond blijkt dat veel mensen twijfelen of ze wel goed verzekerd zijn. Geen vergelijkingssite geeft dezelfde, complete uitslag. Een verkeerde zorgverzekering kost al snel honderden euro’s per jaar.

Meer informatie basisverzekering

Vitaal Apeldoorn

In samenwerking met Zilveren Kruis en het platform Vitaal Apeldoorn is er een collectief ontwikkeld waarin ook de zorgverzekering wordt aangeboden. U krijgt 5% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende en tandartsverzekering. Om gebruik te maken van deze aanbieding hoeft u geen kostbaar lidmaatschap af te sluiten!

Premieberekening en/of Aanvragen

Vergoeding voor 100% Fysiotherapie nodig?

Er is een zorgverzekering  die 100% vergoeding biedt voor fysiotherapie. Zonder medische selectie! Hiervoor hebben we een eigen pagina gemaakt. Via onderstaande button komt u op de betreffende pagina waar alle informatie op staat.

Meer informatie 100% fysiotherapie

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jeanet Dreijer on be-insured
snel,voordelig en goede service

Ik zit nou sinds een jaar bij be-insured.. En er word met je mee gedacht je word snel geholpen en alles word tot in de puntjes gwregeld!